У Путіна заявили про «фатальну помилку» Зеленського: Буде загострення?

Росіяни стежать за візитом президента України до США

У Кремлі заявили, що нібито Україна хоче примусити росію до миру. Втім, це є «абсолютно фатальною помилкою». Про це заявив речник Кремля Дмитро Пєсков. 

Під час пресконференції представники росЗМІ процитували слова президента України Володимир Зеленський на засіданні Радбезу ООН про те, що господар Кремля Володимир Путін не зупиниться сам, тому Росію можна тільки примусити до миру.  

Пєсков наголосив, мовляв, «примусити Росію до миру неможливо». Ба більше, висловився він, «така позиція є фатальною помилкою, це глибока помилка». Він також у традиційній для Кремля манері вкотре пригрозив наслідками для української влади.

- Росія власне є прихильницею миру, але з умовою забезпечення засад її безпеки і виконання тих завдань, які стоять перед «сво». Але без досягнення цих цілей примусити Росію неможливо, - цинічно висловився Пєсков.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю телеканалу ABC News, що війна «ближча до завершення», ніж багато хто думає. Союзники мають активніше підтримувати українську армію, бо тільки з «сильної позиції» Україна може «підштовхнути Путіна до припинення війни».

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень