«Наступний тиждень – важливий»: Зеленський висловився про закінчення війни (ФОТО)

Якщо партнери не підведуть

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступний тиждень може стати багато в чому визначальним для того, щоб зупинити російський терор і агресію та повернути нормальну безпеку в Україні.

Про це він сказав у вечірньому зверненні в суботу, 21 вересня. За його словами, необхідною умовою для того, щоб це сталося, є рішучість західних партнерів, яка «має відповідати сміливості українців». 

«Відповідь на питання «Коли завершиться ця війна?» насправді в тому, коли рішучість партнерів не відставатиме від того, що ми можемо робити для нашого захисту, для нашої незалежності, для нашої перемоги.

 

Україна має перемогти в цій війні! Може перемогти. Але разом з усім світом», - наголосив український лідер.

Володимир Зеленський зазначив, що чітка стратегія української перемоги наступного тижня буде «на столі у партнерів», зокрема у президента Сполучених Штатів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень