Відьма передбачила цікаві події, які стануться на Росії вже цієї осені

2024 рік стане роком невдач для росіян

Тарологиня — Марія Тиха

Українська відьма Марія Тиха розповіла про те, що чекає на Росію вже восени 2024 року. Дівчина передбачає, що Україна розширюватиме свій вплив на Курщині.

- Мають бути удари по флоту. По якомусь кораблю, який буде у русі. Москву уже раз у вересні обстріляли.

 

 

Восени Москву ще двічі обстріляють, - сказала відьма. 

Щодо Курської області, то Марія Тиха зазначила, що росіянам не вдастся повернути контроль над цим регіоном. Вона зазначила, що у центральні Росії будуть якісь проблеми. 

Джерело: tsn

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень