Зеленський зробив заяву про завершення війни з росією

«План перемоги — це зміцнення України» (с)

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна з росією«ближча до завершення», ніж багато хто думає. Тож нині союзники мають активніше підтримувати українську армію.

План перемоги — це зміцнення України. Ось чому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо. Я думаю, що ми ближче до миру, ніж ми думаємо. Ми ближче до закінчення війни, – розповів Володимир Зеленський.

За його словами, диктатор володимир путін «боїться» Курської операції, адже не може захистити свою територію. Зараз тільки з «сильної позиції» Україна може «підштовхнути путіна до припинення війни».

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень