У Польщі потонув дворічний хлопчик з України

Його батькам загрожує до п’яти років за ґратами

Це сталося зранку 15 липня у польському містечку Антонін поблизу Острова Великопольського - там в озері Шперек потонув дворічний хлопчик з України. Про це повідомляє портал Wiadomości wp.pl.

За попередніми висновками поліцейських, хлопчик міг вийти вночі з літнього будиночка на території відпочинкового центру Лідо, куди родина приїхала на відпочинок за день до трагедії. 

Імовірно, що дитина впала в озеро з помосту. Тіло хлопчика у воді помітив сторонній відпочивальник, який зранку гуляв по берегу озера з собакою, і викликав рятувальників. Ті реанімували дитину понад півтори години, однак, на жаль, врятувати хлопчика не вдалося. 

Батьки дитини з’явилися на місці події вже після приїзду рятувальників. Також виявилося, що мама загиблого була під впливом спиртного - алкомат виявив близько 1 проміле алкоголю. В обох батьків взяли кров на аналізи, щоб виявити наявність у ній алкоголю і наркотичних речовин.

Місцева прокуратура висунула їм звинувачення у ненавмисному вбивстві власного сина, адже двері будиночка були незачиненими. За це їм загрожує від трьох місяців до п’яти років позбавлення волі.

Рятувальники запідозрили, що крім загиблого хлопчика в озері можуть бути й інші потонулі. Дно водойми досліджують водолази. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень