Вилізла на міст і впала вниз через удар струмом: загинула 13-річна дівчина

Трагедія трапилася у Харкові

За попередніми даними, 13-річну дитину вразило електрострумом, внаслідок чого вона зірвалася з конструкції залізничного мосту і впала, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на національну поліцію Харківської області.

8 червня о 21:25 до харківської поліції надійшло повідомлення про виявлене тіло дівчини без ознак життя на мосту біля залізничного полотна по вулиці Конотопській. Інформація надійшла від медиків, які по прибуттю на місце констатували смерть неповнолітньої.

Встановлено, що загибла в компанії ще 4 підлітків віком 13-14 років залізла на конструкцію залізничного мосту висотою приблизно 8 метрів, де руками доторкнулася до дротів лінії електропередач.

Від удару струму дівчина зірвалася та впала.

Тіло дівчинки (фото Нацполіції у Харківській області)

Отримані травми виявилися несумісні з життям. 

Слідчим відділу поліції № 1 Харківського РУП № 3 відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Наразі слідчі дії тривають, з'ясовуються всі обставини трагедії.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень