У ПФУ пояснили, як визначають розмір підвищення пенсії і що саме на це впливає

А ще - вказали контакти, за якими можна зв’язатися з фахівцями Пенсійного фонду для уточнення даних щодо пенсії

Чому при підвищенні пенсії одному пенсіонеру додають 30 грн, а іншому – 300, при тому, що кількість накопиченого стажу у них практично однакова? Відповідь проста: перерахунок пенсій провадиться індивідуально для кожного пенсіонера.

Про це повідомляє пресслужба ПФУ у відповідь на запитання читачки під постом у ФБ.

Мені 67 років, маю понад 26 років робочого стажу, йшла на пенсію у 55 років, тоді потрібно було мати 20 років. То чому мені немає того, що зараз тим, хто має 30 років стажу? – поцікавилася жінка.

У ПФУ роз’яснили, що розмір підвищення пенсії визначається індивідуально для кожного пенсіонера з урахуванням його страхового стажу, заробітної плати, року виходу на пенсію та складових пенсійної виплати.

Відповідь Пенсійного фонду:

Для вичерпної відповіді Вам слід надати більше інформації про себе. Радимо звернутися за консультацією на «гарячу лінію» контакт-центру Пенсійного фонду України: 0-800-503-753, 044-281-08-70, 044-281-08-71 або через веб-портал електронних послуг portal.pfu.gov.ua та електронною поштою info@pfu.gov.ua.

У ПФУ також запропонували ознайомитися з переліком сервісних центрів головних управлінь Пенсійного фонду України, куди можна звернутися за вирішенням цього питання, за посиланням

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень