У нового власника відібрали завод у Рівному: він обійшовся йому всього у 3 млн грн (ФОТО)

Але не виконав зобов'язання

Рівненський авторемзавод, який рік тому продали, повернули у власність держави. Підприємство мало борги і було збитковим, тож фонд держмайна виставив його на аукціон. Попри те, що реальна вартість об’єкта була близько 150 млн грн, його передали у приватні руки всього за 3 млн.

Але новий власник отримав низку зобов’язань.

 

Зокрема, мав забезпечити економічний розвиток заводу, погасити заборгованість, зберегти робочі місця і залучити інвестиції.

Про це ми писали тут:

Стало відомо, за скільки продали Рівненський авторемзавод

Нічого, з вище зазначеного, переможець аукціону не зробив, повідомили у пресслужбі прокуратури Рівненщини. Тож майнові інтереси відстояли у суді і розірвали з ним договір.

До слова, площа заводу, який розташований на вулиці Соборній у Рівному, — 70 соток. Чи не мав наміру новий власник у майбутньому створити умови для появи на цьому місці нового житлового комплексу — питання відкрите.

Одне з приміщень "Авторемзаводу"

Рівненський авторемзавод. 2021 рік
Рівненський авторемзавод. 2021 рік

Як зазначав раніше очільник «Укроборонпрому» Юрій Гусєв, востаннє Рівненський автомобільний ремонтний завод виконував держзамовлення ще у 2005 році.

Протягом останніх років підприємство дуже мало працювало і накопичило близько 40 млн грн кредиторської заборгованості, з них понад 8 млн грн – це заборгована зарплата для працівників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень