Столичні компанії змагалися за спиртзавод на Рівненщини. Відомо, хто й за скільки його купив

Разом з мільйонними боргами, які тепер має погасити

Державний спиртзавод на Рівненщині продали за 60 мільйонів гривень. Це в три рази більше від стартової ціни об'єкта. Серед трьох учасників аукціону переможцем визначили столичне товариство «Бізнесфакторсервіс», їхня пропозиція була майже удвічі більше за пропозиції інших учасників, до слова теж з Києва. 

Варто зауважити, що новий власник зобов’язується погасити кредиторську заборгованість підприємства, а це близько 90 мільйонів гривень. Крім того, на заводі у колишньому Березівському районі мають зберегти робочі місця колективу, станом на кінець минулого року йдеться про 140 осіб. 

Нагадаємо, завод продавали як єдиний майновий комплекс, а це виробничі й складські приміщення, інженерні комунікації, а також понад 30 одиниць транспорту, як то вантажівки та трактори. Стартова ціна становила близько 19 мільйонів гривень. Зауважимо, що ще з 2006 року завод перебував у стадії банкрутства, але продовжував працювати. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень