Голландський аукціон скасували: що відбувається з продажем Радіозаводу у Рівному

Є підводні камені

Аукціон щодо продажу Рівненського радіотехнічного заводу відмінили. Об’єкт вже кілька разів виставляли на продаж, але охочих його купити досі не було.

Тож продати завод вирішили за принципом гібридного голландського аукціону, де з кожними торгами його вартість зменшуватиметься.

Нещодавно на сайті Прозорро з’явилася інформація про відміну угоди. Причиною цього стали ризики для держави через збитковість. Тому незабаром оголосять новий аукціон, де вартість радіозаводу становитиме 120 млн грн, повідомив Радіо Трек начальник регіонального фонду Держмайна у Рівненській та Житомирській областях Кирило Бережний.

Разом з тим він зауважив, що об’єкт може мати обтяження розміром 40 млн грн.

Саме в таку суму оцінили кілька корпусів радіозаводу, які були близько десяти років тому відчужені. Там йдеться про доведення до банкрутства, але справа знищена. Наразі щодо цього тривають судові процедури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень