Діти — за ґратами: відомі деталі скандалу, в якому студентів закрили в укритті (ВІДЕО)

В одному з коледжів Березного

Стали відомі деталі скандалу в лісотехнічному коледжі Березного. Його студенти зняли відео, як їх зачинили в бомбосховищі. Про це ми розповідали тут: 

Під час тривоги на Рівненщині неповнолітніх студентів зачинили у підвалі, а дорослі були на вулиці, - соцмережі

 

Діти — за ґратами: у Березному вивчатимуть ситуацію про закритих неповнолітніх в укритті (ВІДЕО)

На вході металеві ґрати були закриті на замок. А коли просилися випустити в туалет, викладачі вказували на відро в кутку.

- Дайте в туалет сходити, по-людськи!!! Ну не пускають, ти розумієш!!!, - так на відео студенти просили випустити їх зі сховища.

Користувачі соцмереж обурилися, навіщо під час тривоги їх тримати з ґратами. Натомість у ліцеї пояснили, чому на вході – решітка. Укриття облаштували в стрілецькому тирі, де зберігалася зброя з набоями.

- Ми слідкували, щоб вони не розбігалися. Дяку Богу, в нас ніхто не бомбить, хоча ми були в укритті та дивилися, як летіли ракети, - пояснив викладач предмету «Захист України»  Микола Степанюк.

Троє авторів відео відмовилися коментувати інцидент. У пояснювальній записці на ім'я директора вказали – претензій до викладачки не мають. Мовляв, випускала з укриття по черзі, а вони вирішили пожартувати над ситуацією.

- Під час черги на виході з укриття хлопці зробили таку зйомку. Тепер пояснюють, що це до дня студента хотіли пожартувати, - додав директор коледжу Петро Белюшко.

Порушення в діях викладачів керівник освіти Рівненщини не вбачає. Адже під час тривоги педагоги мають контролювати, щоб студенти перебували в укритті.

- Випустити без відома батьків, чи відповідальних осіб назовні – ми не маємо права, - підкреслив Директор Департаменту освіти та науки Рівненської ОВА Петро Коржевський.

Після інциденту в укритті коледжу збираються встановити біотуалети.

ДЖЕРЕЛО: «Ми Україна»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень