Діти — за ґратами: у Березному вивчатимуть ситуацію про закритих неповнолітніх в укритті (ВІДЕО)

Було правопорушення чи діти зробили постановку?

Через закритих дітей в укритті проведуть службове розслідування. Йдеться про Березнівський лісотехнічний фаховий коледж, у якому під час повітряної тривоги стався інцидент.

Нагадаємо, напередодні ввечері у соцмережах опублікували відео, на якому видно, що неповнолітні студенти перебувають за зачиненими ґратованими дверима, а дорослі були на вулиці.

Ймовірно найпростіше укриття не обладнане санвузлом, бо дітей відправляли справляти нужду просто у відро. Про це ми писали тут: 

Під час тривоги на Рівненщині неповнолітніх студентів зачинили у підвалі, а дорослі були на вулиці, — соцмережі

Навчальний заклад перебуває у підпорядкуванні Національного університету водного господарства та природокористування, тож ректору доручили з’ясувати обставини події, повідомили Радіо Трек в обласному департаменті освіти. Разом з тим ситуацію вивчать і місцеві правоохоронці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень