У нас набагато краще. Але щоб зрозуміти це, треба багато мандрувати, - відомий пластичний хірург про відпочинок у Греції (ФОТО)

Едгар Камінський поділився думками щодо сервісу на грецькому Міконосі

Враженнями відпочинку на грецькому острові Міконосі зі своїми підписниками поділився відомий пластичний хірург родом з Рівного Едгар Камінський.

Якщо коротко – то це острів, де ви з'їсте 400 грамів кавуна за 120 Євро, замовите додаткову парасолю за 70 Євро, яку встановлять біля лежака вартістю у 150 Євро.

 

Чи можна було вибрати місце якесь дешевше? Так, але там точно гірше, ніж в Україні, а хочеться ж кращого, - пише Едгар.

До слова, відвідав Едгар з друзями й кілька популярних ресторанів, серед них і заклад відомого Нусрета Гьокче. Так, того самого чоловіка з Інстаграму, який так колоритно сипле сіль на м'ясо.

За словами Едгара, попри бронь на вхід у ресторан, вільного столика довелося чекати 40 хвилин. Все правильно – бронь на вхід в ресторан, а не на стіл.

Порівнюючи Міконос з літнім сервісом в Україні, можу констатувати – у нас набагато краще. Для того, щоб це зрозуміти, треба більше мандрувати, - написав лікар.

Камінський додає, що не варто думати, що йому не сподобалося. Навпаки. Каже, обрали місце відпочинку, адже воно дуже популярне й раніше там ніколи не бували. Фантастичною відпустка видалася завдяки компанії.

Міконос став картинкою, яка змушує задуматися над тим, що відбувається у світі на фоні 70-метрової яхти за 80 мільйонів євро…

Усі фото у публікації – зі сторінки Едгара Камінського.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень