У мережі пишуть про висадку ворожого десанту на кордоні Рівненщини та Волині. Чи правда це? (ФОТО)

Низка телеграм-каналів поширили цю інформацію

Під час передостанньої повітряної тривоги низка телеграм-каналів поширила інформацію про нібито висадку в Рівненській та Волинській областях десанту з території Білорусі. 

Ця інформація не відповідає дійсності.

Такі відпрацювання в межах спільних із росією навчань справді були заплановані, повідомляє моніторингова група «Білоруський гаюн».

За їхніми даними, сьогодні з 13 години над Брестом літає військово-транспортний літак Іл-76.

Ці польоти вранці анонсувала влада Брестської області. За планом, судно мало злітати з тамтешнього аеропорту і десантувати парашутистів на місцевий полігон – орієнтовно за 50 кілометрів від межі з Волинською областю.

 

Також на полігоні «Ружанський» за 100 кілометрів від Волині відпрацьовують практичні дії авіакомпоненту військ білорусі та ерефії.

 

Ситуацію аналітики називають штатною. Обстановку на Рівненщині під час повітряної тривоги контролювала наша авіація.

Між тим, сухопутний компонент на території білорусі скоротився майже вдвічі та становить на сьогодні майже 6 тисяч російський військових. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник української розвідки Вадим Скібіцький.

Частина солдатів рф перемістилася на територію росії, в тому числі – зайшла на Луганщину. Також повідомляється, що в білорусі нині є один дивізіон «Іскандер», зенітно-ракетні системи С-300, С-400 та три літаки МіГ-31, які є носіями гіперзвукових ракет «Кинджал».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень