Ніяк не вспокояться: біля кордону з Рівненщиною Білорусь розгортає додаткові польові штаби (ФОТО)

А ще, вони вкотре продовжили навчання

У Білорусі розгортають додаткові польові штаби та збільшують кількість місць мобільного зв'язку поблизу кордонів з Рівненщиною. Про це повідомляє моніторингова група «Белорускі Гаюн».

Згідно з останніми даними за два тижні у Білорусі було помічено рух військової техніки ВС РБ.

 

Окрім того, поблизу кордонів з Рівненщини було розгорнуто нові польові табори, нові місця дислокації мобільного зв'язку у населених пунктах. 

У Брестській області: 

  • Богданівка (Лунінецький район). В агромістечку стоїть мобільний вузол зв'язку П-261 ЗС РБ (фото №2). — 53 км від Рівненщини  
  • Добра Воля (Лунінецький район). Стоїть наметовий польовий табір (фото №3), поруч риють фортифікаційні споруди (фото №4). —  60 км від Рівненщини

Також відомо, що навчання білоруської армії продовжено як мінімум до 17 вересня.

Про це свідчить графік проведення навчань на білоруських полігонах.Навчання відбуватимуться і на полігоні «Брестський» — єдиному з білоруських полігонів, на якому цього тижня не буде жодного вихідного.

Нагадаємо, навчання почалися ще 29 квітня.

Білоруська армія стала більш підготовленою для оборонних операцій, але вона, як і раніше, не підготовлена  до масштабного наступу через відсутність реального бойового досвіду. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень