«У мене тепер немає ні тата, ні будинку, лише собака»: жителька Херсона – у розпачі після обстрілу (ФОТО/ВІДЕО)

Вона розповіла про наслідки жахливого обстрілу

Уночі 23 грудня російські війська обстріляли житлові квартали Херсона. У власному приватному будинку загинув чоловік.

Жителька Херсона Ганна розповіла, що тепер у неї нічого не лишилося, лише собака, який сумує за господарем.

Врятувати вдалося лише собаку

Ганна розповіла, що унаслідок нічного обстрілу 23 грудня загинув її тато. Також окупанти вбили кішку та вщент зруйнували будинок. Рятувальникам вдалося витягти з-під завалів лише собаку, який тепер сумує за загиблим господарем.

Дівчина з сумом додала, що росіяни, вочевидь, вважали її батька якимось !найманцем НАТО», раз вирішили вдарити «Іскандером» по цивільних будинках.

Херсонка також додала, що близько тижня тому приїжджала до рідного міста. Вона вмовляла тата виїхати, але той не хотів нікуди їхати. За словами Ганни, у лютому 2023 року будинок вже опинявся під російським обстрілом. Тоді будинок отримав мінімальні пошкодження – був обстріляний шифер та хвіртка.

- Тепер все, тата немає, будинку немає. Дім – це таке, я за нього не чіпляюся. Для мене головне тато, якого більше немає, з яким я більше не поговорю, не обійму,
– поділилася Ганна.

Унаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 3 людини, на жаль, загинули, ще 8 – зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім травмованим надана медична допомога.

Джерело: 24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень