666 день війни: екстрасенси розповіли, де можливі масовані обстріли і чого чекати від «числа диявола» Україні та росії

Цього дня варто бути обережними

З 24 лютого 2022 року в Україні розпочали жахливий рахунок – кількість днів повномасштабної війни. У четвер, 21 грудня, в Україні настане 666 день від початку повномасштабного російського вторгнення.

Число 666 езотерики називають диявольським. Тому цього дня можливі провокації з боку ворога, обстріли, але й будуть погані новини для Росії, вважають екстрасенси.

Нумеролог Владислав Грицай каже, що 666 символізує темну сторону людини. Цього дня у Росії відбудеться своєрідне жертвопринесення, підготовка до якого почалася ще 11 листопада. У психічно хворих людей помітні загострення, а у багатьох росіян відбувається внутрішня перебудова, коли необхідно зрозуміти, на якому ви боці - зі світлом чи з темрявою.

Московський демонічний режим «буде складати іспит перед своїми» темними силами. У цей період - 21 по 24 грудня - дуже важливо дивитись, що буде відбуватись в Московії.

 

Бо, якщо темні сили не приймуть ту кількість жертв, те жертвоприношення, яке було обіцяне московським режимом вже давно, то будуть дуже великі зміни..., - пояснив Грицай, додавши, що конфліктні ситуації можуть бути між народами самої Росії.

Владислав Грицай зауважив, що Росія користується страхами України про затягнення війни чи відсутністю допомоги з боку заходу.

- Коли ми дивимось в майбутнє, ми дуже часто забуваємо про те, що є наше минуле.

 

Наші предки, які пережили Голодомори, пережили війни, які зуміли сконцентруватися в деякі періоди життя і змогли дати життя нашим батькам, - підбадьорив він.

Ромський екстрасенс Роман Завидовський вважає, що 21 грудня справді є небезпечним днем, у який можуть статися провокації та трагедії. Можливі негативні події або ж глобальні – повітряні атаки чи удари. Карти радять добре обдумувати свої дії, а за можливості – просто перечекати цей день.

Тарологиня Олена Бюн також закликає українців бути обачними. За її словами, в Україні можуть бути ракетні обстріли та жертви, ворог цього дня буде агресивним. Погані новини цього дня будуть і в Росії – це буде пов'язано з фінансовими проблемами. Також можуть бути сюрпризи у вигляді повітряних цілей, що призведе до відключення світла у РФ.

Думки екстрасенсів щодо 666 дня війни збігаються в одному – буде небезпечно.

Можливі обстріли, особливо на Півдні України.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень