План – захопити Харків, Дніпро й Запоріжжя: Як Залужний відреагував на бажання росіян

Така інформація з’явилася у ЗМІ

На росії створили план захоплення України. Зокрема, до 2026 року хочуть захопити Харків, Дніпро й Запоріжжя. Про це 14 грудня написав сайт Bild із посиланням на джерела в німецькій розвідці.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сказав, що не вважає за потрібне коментувати плани росії щодо захоплення нових територій України.

- Я не хотів би характеризувати цей процес, це не моя парафія. Там є люди, які за це відповідають, які мають цю інформацію, – відповів Залужний на прохання прокоментувати публікації в європейській пресі.

Хто має цю інформацію, Залужний не назвав. Однак наразі за даними української розвідки росія не має планів вести війну проти України аж у 2025 році. Водночас у ГУР припустили, що ці плани до кінця 2024 року можуть підкоригувати. Окупанти мають деякі проблеми з ресурсами, «бо ця війна дуже дорога», зазначив начальник української розвідки Кирило Буданов.

Джерело: Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень