У листопаді клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» зменшили витрати за газ на понад 1 млн грн

Завдяки спеціальному тарифу

Підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», загалом заплатять за спожитий газ на понад мільйон гривень менше, ніж сплатили б при розрахунку за фактичне споживання блакитного палива.

Начальниця відділу обслуговування фізичних осіб ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк розповіла:

– Холодна пора року – період зростання заборгованості по оплаті наших клієнтів за постачання газу. Тому особливо приємно резюмувати, що за підсумками листопада споживачі, які перейшли на «Твій газ Рівномірний платіж», зменшили витрати на газ на 1 мільйон 55 тисяч гривень. 

За її словами, упродовж травня-жовтня поточного року 5079 клієнтів компанії перейшли на газопостачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». Вони застрахували себе від надмірних витрат під час опалювального сезону.

За умовами тарифу, ціна газу з 1 травня 2021 року до 1 травня 2022 року не перевищуватиме 7,99 грн за кубометр. За енергоресурс споживачі щомісяця сплачують однаковими частинами.

 

Розрахунок платежів для кожного споживача – індивідуальний.

Фактичний об’єм спожитого енергоресурсу визначається за показниками лічильників. Інформацію про остаточний розрахунок споживачі отримають з платіжки за квітень 2022 року.

Своїми враженнями про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» поділились клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»:

Віра Нечипорук, пенсіонерка з Рівного: 

– Нам з «Рівномірним» дуже зручно. Взимку без тарифу за 200 кубів використаного газу мені б довелось заплатити 1600 гривень, а я плачу 800 гривень. Є різниця!

 

Для холодної пори – то дуже зручний тариф. Та й на субсидію він не вплинув, отримую допомогу від держави, як і отримувала. Тому, якщо наступного року можна буде цей тариф підключити, то обов’язково буду першою.

 

Валентина Дорощук, жителька села Іваничі Рівненського району:

– Взимку платити за газ рівними частина по 512 гривень нам таки зручно. Бо минулого року в цей час виходило понад тисячу гривень.

Наталія Процюк, жителька села Бармаки Рівненського району:

– У зимові місяці використовуємо понад 200 кубів. По «Рівномірному» тарифу сплачуємо 1631 гривню з копійками. Сума не маленька, але зручно, що вона щомісяця однакова. 

Геннадій Кібукевич, рівнянин:

– Для нас тариф зручний тим, що платити за газ потрібно рівними частинами – по 1740 гривень, плюс за доставку. Торік взимку щомісяця нам виходило по 3800 – 3500 гривень.

Нагадаємо: Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» діє до 1 травня 2022 року. Якщо до цього часу споживач не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума залишиться на його особовому рахунку і піде на оплату подальшого споживання. У випадку використання понад заявлений об’єм, споживач зможе розрахуватись за нього за ціною 7,99 грн за кубометр.

Ознайомитись з матеріалом можна на офіційному сайті ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за посиланням https://rvgaszbut.com.ua/blog/u-listopadi-klienti-tov-rivnegaz-zbut-zmensili-vitrati-za-gaz-bils-ak-na-miljon-griven-2

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень