У дитсадку на Коновальця «Рівнеоблводоканал» замінив 180 метрів водопровідної мережі

Це забезпечить споживачів безперебійним водопостачанням  

Фото Рівнеоблводоканалу
Фото Рівнеоблводоканалу

Робітники «Рівнеоблводоканалу» продовжують сприяти у реалізації програми будівництва дитсадка, що на вулиці Коновальця, 16 в обласному центрі.

На території закладу вони замінили запірну арматуру та близько 180 метрів водопровідної мережі діаметром 250 мм.  Крім того, працівники підприємства продовжують перекладати зовнішні каналізаційні мережі 300 мм, які розміщенні в районі дитсадка.

– Працівники підприємства оперативно здійснили заміну водопровідної мережі та найближчім часом завершать роботи по перекладанню зовнішніх каналізаційних мереж, це забезпечить споживачів надійним та безперебійним водопостачанням та водовідведенням європейського зразка, – розповів директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш.

Про всі етапи робіт «Рівнеоблводоканал» згодом повідомлятиме на офіційному сайті підприємства, а також у Facebook та Telegram.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень