У центрі Львова встановлять першу автоматизовану модульну вбиральню

Коштує 4 млн гривень

На проспекті Свободи у Львові встановлять першу автоматизовану модульну вбиральню, аби вирішити проблему з відсутністю громадських туалетів у місті. Адже, як повідомляє  ZAXID.NET, зараз у центрі Львова не працює жодна з 5-ти громадських вбиралень.

Подібні використовують у багатьох європейських та українських містах. Вони повністю автоматизовані та інклюзивні. Розрахуватися за послугу можна за допомогою готівки або банківської картки. Першу таку модульну вбиральню встановлять на проспекті Свободи, її вартість - близько 4 млн грн.

У Львові порахували, що ремонт підземних громадських туалетів може обійтися у більші суми, аніж придбання нових автоматизованих. До того ж, вони не пристосовані для людей з обмеженими можливостями.

Перший модульний туалет у Івано-Франківську встановили у 2015 році – він коштував 1 млн грн. У 2019 році одномісні модульні вбиральні встановили у центрі Хмельницького та у Вінниці. Кожна з цих вбиралень коштувала близько 1 млн грн. Тримісний туалет у Львові попередньо вартуватиме 4 млн грн.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень