Людські кістки, які знайшли діти у львівському парку, належать зниклій торік жінці

Її убили і розчленували

Знайдені 13 квітня у Снопківському парку Львова людські останки належать 58-річній львів'янці, яка зникла безвісти у листопаді минулого року. Наступного дня після знахідки, 14 квітня, поліція затримала підозрюваного у вбивстві та розчленуванні жінки.

Підозрюваний – 67-річний львів'янин. Зараз він перебуває у СІЗО, чоловік вже зізнався у скоєному.

На початку листопада минулого року 58-річна львів'янка пішла в гості до свого 67-річного знайомого. Разом вони випивали. Під час гостювання посварилися, і чоловік побив свою гостю. Жінка померла від травм.

Жінка мешкала сама у квартирі неподалік Снопківського парку. Вона зловживала алкоголем. Під час застілля вона намагалася непомітно обікрасти свого знайомого, це його розлютило, тож він побив її до смерті. Аби приховати сліди, чоловік розчленував тіло, заховав його частини у сумки та виніс їх по черзі у Снопківській парк, - пише Захід.нет.

Нагадаємо, 13 квітня у Снопківському парку діти знайшли частини кісток ніг. Експерти, які прибули на місце, підтвердили, що вони людські. Поліція, яка обстежувала територію, виявила й інші частини тіла, зокрема, частину тулуба та голову. Вони були запаковані в сумку, - повідомляє Радіо Трек.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень