На вулиці Львова патрульні зупинили 14-річну водійку. Батько заплатить 3400 гривень

Батько сидів поряд

Увечері 31 березня патрульні помітили дитину за кермом автомобіля Honda CR-V на вулиці Кульпарківській у Львові. Авто зупинили і з’ясували, що за кермом автомобіля справді перебувала 14-річна дівчинка, а її батько сидів поряд. Це він їй дозволив виїхати у місто за кермом.

42-річний львів'янин підтвердив, що його донька вчиться кермувати і що їй стало нецікаво їздити на майданчику, тому він дозволив їй виїхати на справжні вулиці міста.

Після зупинки патрульними дівчинка розхвилювалася, тож їй подарували флікер та брелок. З місця зупинки дитина їхала на задньому сидінні пристебнута, як і належить у такому віці.

На батька склали протокол, за таке порушення з 17 березня 2021 року штраф становить 3400 гривень.

В Україні отримувати водійське посвідчення та сідати за кермо автомобіля можна з 18 років, пише РАДІО ТРЕК з посиланням на ЗАХІД.НЕТ.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень