У Львові послабили карантин: запрацюють кафе, крамниці та ТРЦ

Ще через тиждень діти підуть до школи

Фото - з відкритих джерел

Міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила з 26 квітня відновити у Львові повноцінну роботу ресторанів, усіх магазинів, ТРЦ, закладів культури. Учні старших класів повернуться до навчання у школах з 5 травня, - повідомляє Захід.нет.

Державна комісія ТЕБ та НС перевела Львівську область із червоної карантинної зони одразу у жовту.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий нагадує, що потрібно дотримуватися елементарних протиепідемічних правил, адже

місця в лікарнях є, однак реанімації переповнені.

У Львові також відновлюють безкоштовний проїзд у громадському транспорті для пільговиків. Пільги знову почнуть діяти з 27 квітня з 11:00 до 16:00. 

Водночас роботу нічних клубів заборонено до 30 червня, не рекомендують також проводити масові заходи.

Жорсткий карантин у Львові запровадили з 19 березня, а з 25 березня Львівщина потрапила до червоної карантинної зони. Через обмеження у місті закрили ресторани, кафе, ТРЦ, заклади культури, школярів відправили на дистанційне навчання, а громадський транспорт курсував в режимі спецперевезень.

З 19 квітня дозволили відкрити непродовольчі ринки, відновити навчання школярів 1-4 класів та роботу літніх майданчиків.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень