Двоє юнаків катували безпритульних і знімали на відео. Вони померли, а хлопці тепер сидітимуть в тюрмі

Такі молоді і такі жорстокі

Львівський суд оголосив вирок у справі про кількаденні катування двома підлітками двох безпритульних, від чого ті померли. Це вже не перші їхні судимості.

Двоє молодиків три дні катували двох бездомних літніх чоловіків, які ночували у закинутому будинку колишнього Центру соціальної реабілітації молоді у Львові.

Внаслідок отриманих 10-12 вересня торік травм 70-річний безпритульний помер відразу, а 65-річний чоловік – через кілька днів у лікарні.

18-річний студент професійного училища та 16-річний школяр били чоловіків руками, ногами, металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, записуючи час від часу це на відео, повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Також слідчі встановили, що хлопці забрали у своїх жертв документи, ланцюжок і банківські картки, з яких зняли 2 тис. грн. Тому їм інкримінували напад з метою заволодіння чужим майном, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілих, та заволодіння чужими важливими особистими документами.

Свою вину хлопці визнали, на момент скоєння злочину вони перебували у нетверезому стані. На суді пояснили, що записували катування на відео, щоб похвалитися друзям.

Раніше вони вже мали судимості за численні крадіжки, але відбували умовне покарання, - пише Радіо Трек.

Хлопці зізналися, що на паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне посвідчення збиралися взяти кредит. 

На суді були присутні сини вбитих чоловіків, вони пояснили, що їхні батьки стали бродяжити через зловживання алкоголем.

Шевченківський суд Львова визнав обвинувачених винними та призначив покарання: 18-річному– 12 років та 2 місяці позбавлення волі, а 16-річному – 8 років та 2 місяці позбавлення волі.

 

Радіо Трек у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень