«Без поспіху відрізав їй голову і варив у воді»: моторошне вбивство 19-річної студентки

Деталі вбивства шокували не лише Казахстан, а й весь світ

Наприкінці березня казахів шокувала звістка про страшне вбивство дівчини в Алмати. Аяжан Еділовій було всього 19 років, вона навчалася на фармацевта, підробляла в салоні краси й мріяла стати дизайнером одягу.

19 березня дівчина вийшла з роботи, але в гуртожиток, в якому проживала, так і не прийшла. Першим на сполох забив її хлопець.

Він сповістив родичів Аяжан, а ті звернулися в поліцію.

Про вбивство родичі дізналися лише на наступний день зі ЗМІ. Деталі вбивства шокували не лише Казахстан, а весь й світ.

У неї був вирізаний кожен ніготь, кожен зуб був вибитий. Він без поспіху відрізав їй голову і варив у воді. Від голови залишився голий череп і все, - розповідає брат убитої Алмат Мулик. 

Мешканці будинку, де стався злочин, на контакт з журналістами йдуть неохоче. Кажуть, що нічого толком не бачили та не чули.

Особисто я чула тільки стуки в цей день, це було десь опівночі, молотком начебто ремонт робили, - розповідає одна з мешканок під'їзду.

За даними поліції, квартиру довелося брати штурмом, ймовірний вбивця довго не відчиняв двері й намагався накласти на себе руки, перерізавши собі горло. Підозрюваному 28 років, він уродженець Туркестанської області, має вищу медичну освіту, знімав в Алмати квартиру.

Наразі він в лікарні під посиленою охороною.

Родичі вбитої побоюються, що Аяжан - не перша його жертва, і вважають, що дівчину обманом заманили у квартиру. Що стосується ймовірного вбивці, то вони вимагають для чоловіка найвищої міри покарання. Втім не виключають, що його можуть визнати неосудним, а це дасть вбивці можливість уникнути відповідальності.

Рідні Аяжан вже записали звернення до президента Казахстану і просять його звернути увагу на цей злочин.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень