У біженців лишилося кілька днів: готівкову гривню більше не мінятимуть за кордоном

За рішенням Нацбанку від 21 липня

Через рішення НБУ банки Raiffeisen та інші банки припинять обмін готівкової гривні на іноземну валюту за межами України. Про це повідомляється на офіційному сайті австрійської банкової групи.

Обмін готівкової гривні на іноземну валюту за кордоном припиняється з 25 липня.

 

Національний банк України вніс 21 липня зміни до своїх нормативних документів, відповідно до яких, починаючи з понеділка 25 липня 2022 року, комерційним банкам України буде заборонено купувати готівкову гривню у іноземних фінансових установ.

 

Тому банки Групи Райффайзен у Австрії, Словаччині, Угорщині та Чехії припиняють обмін готівкової гривні із зазначеної дати.

Водночас, як і раніше, за межами України за допомогою гривневої платіжної картки можна буде сплачувати за товари і послуги, а також отримувати готівку у банкоматах у межах встановлених НБУ лімітів, наголошують у банку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень