У Березному екс-працівник «Рівнеобленерго» «намахав» десятки людей на 200 тисяч грн

На схему з лічильниками повелося щонайменше 25 людей

На Рівненщині співробітника енергорозподільчої компанії «Рівнеобленерго» підозрюють у шахрайстві.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

За даними поліції, працівник відділення енергорозподільчої компанії на Березнівщині, в обов'язки якого входила установка електролічильників, із березня минулого року по травень поточного отримував від клієнтів кошти, втім замовлення не виконував.

До поліції вже звернулося 25 осіб, яким 26-річний житель міста Березне не встановив лічильник та не повернув гроші. Загальна сума збитку становить понад 200 тисяч гривень.

Між тим, у «Рівнеобленерго» нам повідомили, що цей хлопець не працює у компанії. Місяць тому він звільнився, пропрацювавши там 6 років. Скарг на нього не було.

За цим фактом розпочато досудове розслідування. Зловмисник у скоєному зізнається, співпрацює з поліцейським та запевняє, що вже збирає кошти, аби повернути потерпілим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень