Шахраї вкрали понад 100 тисяч гривень у жінки, яка хотіла продати взуття в інтернеті

Жертвою обману може стати кожен

У місті Шепетівка на Хмельниччині 30-річна місцева мешканка втратила понад 100 тисяч гривень, коли намагалася продати взуття через дошку оголошень в інтернеті. Жінка потрапила на гачок шахраїв, розповідають у місцевому управлінні поліції.

Коли вона розмістила на онлайн-дошці оголошень повідомлення про продаж взуття, їй через деякий час зателефонував псевдопокупець, який нібито дуже хотів придбати цей товар.

Шахрай не довго спілкувався зі своєю жертвою, і майже одразу надіслав їй невідоме посилання. За цим посиланням продавець і покупець мали оформити угоду про купівлю, що нібито передбачено правилами цієї онлайн-платформи.

Потерпіла перейшла за посиланням і виконала вказівки афериста, після чого у неї з картки списалося 102 тисячі гривень.

Сумно, що потерпіла знала про такий вид шахрайства, проте таки здійснила усі запропоновані їй маніпуляції.

 

За даним фактом дізнавачі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини подій, – зазначають у поліції.

Правоохоронці закликали громадян під час купівлі і продажу товарів через інтернет ні в якому разі не переходити за незрозумілими посиланнями і не вносити туди свої особисті дані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень