«Ваша донька потрапила у ДТП»: злочинець ошукав 86-річну рівнянку, але поплатився за це

Його затримала поліція

Поліцейські затримали афериста, який обікрав бабусю на 300 тисяч гривень.

Чоловік діяв за схемою «Ваша донька потрапила у ДТП: терміново потрібні кошти на лікування». Близько 14 години 15 січня у квартирі  86-річної рівнянки пролунав дзвінок. У слухавці жінка почула нібито голос доньки, яка повідомила, що потрапила в ДТП і терміново потрібні гроші на лікування. За кілька хвилин на порозі квартири пенсіонерки з’явився невідомий: представився працівником правоохоронного органу і сказав, що прийшов по гроші.

Пенсіонерка віддала йому п’ять тисяч гривень. Утім, поки відволіклась, зловмисник пройшов у іншу кімнату, звідки вкрав ще й срібні сережки її доньки, 7500 доларів США та 80 тисяч гривень. До дочки пенсіонерка зателефонувала лише тоді, коли відправила «посильного». З’ясувалось, що у неї все добре, тож жінка звернулась до поліції. 

Поліцейські оперативно затримали афериста. При собі чоловік мав грошові кошти та цінності, які поцупив у рівнянки. Своїми протиправними діями він наніс їй шкоду на загальну суму понад 280 тисяч гривень. 

У залі Рівненського міського суду сьогодні, 17 січня, арештували 29-річного підозрюваного у крадіжці із проникненням. Суддя задовольнив клопотання слідчого та обрав зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень