У березні рекордно зросла кількість рашистів, які здались у полон

Такий висновок зробили експерти державного проєкту «Хочу жити»

Фото проєкту "Хочу жити"
Фото проєкту "Хочу жити"

Паніка серед ворогів, які щодня спостерігають втрати у своїй армії, а також чутки про контнаступ ЗСУ, роблять свою справу.

Потік бажаючих здатись у полон у березні суттєво зріс. Про це 6 квітня  в ефірі телемарафону розповів представник проєкту «Хочу жити» Віталій Матвієнко, повідомляє LIGA.net.

Ми фіксуємо сплеск зацікавленості нашим проєктом. Вона пов’язана з очікуваним контрнаступом Збройних сил України, а також зі збільшенням втрат на фронті російських військ і погіршенням морально-психологічного стану безпосередньо в самій армії РФ, – зазначив Матвієнко.

Він наголосив, що військові РФ здаються в полон по всій лінії фронту й ці операції відбуваються кожні два дні. Окупанти здаються як по одному, так і групами.

Що стосується кількості звернень, то в березні ми зафіксували, по суті, рекорд – понад 3 тис. звернень, що вдвічі більше, ніж [у середньому] 2022 року. У жовтні та грудні 2022 року ми в середньому фіксували 1,4 тис. – 1,5 тис. звернень щомісяця. У січні – березні кількість зросла до 2,5 тис, – сказав Матвієнко.

Він також наголосив, що окупанти здаються в полон разом із технікою й деякі зразки «цікавої» російської важкої бронетехніки вже працюють проти армії РФ на фронті.

Нагадуємо, що державний проєкт «Хочу жити»  (стартував 18 вересня 2022 року) був створений для добровільної здачі росіян.

Джерело «Гордон»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень