Її оголені фото в обмін на кінець війни в Україні: модель звернулася до путіна (ФОТО)

Знаменитість сподівається, що такий контент доведе президента рф до серцевого нападу

Відома 51-річна американська модель та бізнесвумен Капріс Буре з першого дня війни виступає на підтримку України та займається благодійністю. Знаменитість на прем'єрі фільму «Логово» запевнила, що готова оголитися та відправити кремлівському диктатору свої фотографії інтимного характеру, якщо він припинить війну.

Про це пише Daily Mail.

Буре є власницею власного бренду спідньої білизни та часто бере участь у рекламних кампаніях фірми. Попри свій вік, зірка відвідує тренажерний зал та пишається своїми формами.

— Думаю, я могла б надіслати путіну листа з обіцянкою передати йому свої фотографії в оголеному вигляді, якби він пішов з України.

 

Якби це зупинило війну, я б так і зробила, – сказала американка.

Вона пояснила, чому саме «голі» кадри запропонувала лідеру країни-агресора. Селебріті сподівається, що такий контент доведе президента рф до серцевого нападу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень