«Повно молодих людей, які живуть нормальним життям», - Долгополов про те, скільки чоловіків можуть воювати

Український тенісист розповів, скільки в Україні реально залишилося чоловіків, яких можна відправити на війну з росією

Відомий український тенісист Олександр Долгополов, який із перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до ЗСУ і зараз перебуває на фронті, висловився про ситуацію з людським резервом для війни з росією. На думку нашого співвітчизника, Україна ще має великий кадровий потенціал.

У себе в Twitter Долгополов опублікував «реальний погляд» на те, які справи з людьми.

— У нас абсолютно немає проблем з кадровою силою і ніколи не буде, якщо знати хоча б елементарну математику. У нас резервний потенціал мінімум 5-6 мільйонів.

 

Враховуючи напруженість цієї війни, їх треба лише озброїти та навчити, і ця війна вирішуватиметься кількістю та якістю зброї, мораллю, тактикою, економічною витривалістю та закінчиться задовго до того, як з'явиться дефіцит людей, — написав Олександр.

Долгополов зізнався, що через свої службові обов'язки побував у багатьох регіонах України, у тому числі й у Києві.

— У країні повно молодих людей, які зараз живуть нормальним життям, відвідують ресторани, торгові центри, працюють на своїх роботах і, треба сподіватися, здебільшого жертвують та допомагають армії, - поділився своїм спостереженням тенісист.

Розповідаючи про своє оточення, Олександр зазначив, що знає не менше ніж 50, а може, навіть 100 чоловіків віком 20-50 років, з яких лише 5-7 було мобілізовано до ЗСУ.

— Інші працюють на своїй роботі. Більшість не готова йти добровольцями, але, за їхніми словами, вони підуть, якщо їх покличуть, – упевнений Долгополов.

Насамкінець український тенісист-військовий порадив усім твітерним коментаторам, які розганяють зраду, розслабитися.

— Ваші безглузді поодинокі відео не мають нічого спільного з українською дійсністю, продовжуйте уявляти хрінь і лягайте спати.

 

Що стосується вдумливих та освічених, не переживайте. Добро переможе, зло програє, а історія згадає вас на боці світла та свободи, — підсумував Долгополов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень