У Байдена заявили, що майбутнє України – в НАТО

Це питання вже вирішене

На фото - Джейк Салліван, фото з відкритих джерел
На фото - Джейк Салліван, фото з відкритих джерел

Майбутнє України – у НАТО. Це питання не підлягає обговоренню, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

За його словами, зараз українці сміливо та відважно протистоять росіянам на Півдні та на Сході. Ба більше, українські воїни завдають величезної шкоди силам «другої армії світу».

Захід працює над продовженням посилення наших санкцій, руйнуючи оборонно-промислову базу росії, послаблюючи її здатність виробляти передові технології.

 

Ми будемо продовжувати економічний тиск на росію, а українці – військовий тиск на росію. Тож я думаю, що врешті-решт, якщо росія вирішить продовжувати боротьбу у цій війні, це дорого їй коштуватиме. І Україна продовжить прогресувати на полі бою,  – зауважив Джейк Салліван.

Він додав, що питання майбутнього України в НАТО вже вирішене. Нині союзники збираються переконатися, що Україна отримує необхідну підтримку стільки, скільки їй потрібно.

І нарешті, так, ми в НАТО дуже просто сказали, що майбутнє України – в НАТО. Ми це мали на увазі. Це не підлягає обговоренню. Це те, до чого зараз зобов’язалися всі 31 союзники, – додав радник президента США.

Джерело: Патріоти України з посиланням на CBS News

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень