Наречену вбили відразу після весілля, залишилось спільне селфі з коханим (ФОТО)

Наречений вижив, але перебуває у важкому стані

Фото ілюстративне

Новоспечене подружжя Саманти та Аріка Гатчінсон  після свого весілля виїжджало у гольф-карі, коли в їхнє авто ззаду врізалася 25-річна Джеймі Комороскі.

Трагедія трапилася у Фоллі-Біч (Південна Кароліна, США). Про це повідомляє Міrror. 

За словами поліції, зухвала водійка майже втричі перевищила дозволену швидкість.

Внаслідок ДТП наречена загинула відразу, а от її коханий перебуває у критичному стані. Перед смертю пара зробила останній щасливий знімок.

Саманта та Арік Гатчінсон сяють від щастя. Фото: GoFundMe/Folly Beach Police/MEGA

Невідомо, чи Арік дізнався про загибель дружини. Йому довелося пережити кілька операцій, у нього численні переломи кісток та черепно-мозкова травма.

Мені вручили обручку Аріка в поліетиленовому пакеті в лікарні через п’ять годин після того, як Сем наділа її на палець, і вони прочитали один одному свої обітниці. Арік втратив кохання всього свого життя, – зізналася засмучена мати нареченого.

Арік Гатчінсон знаходиться у критичному стані. Фото: GoFundMe/Folly Beach Police/MEGA

Поліцейські вже заарештували винуватицю ДТП. Відомо, що за смерть нареченої їй загрожує до 25 років в'язниці, а також штраф понад 25 тис. доларів.

Ніхто не заслуговує на таке, але особливо Арік і Сем – пара мрії, яка привнесла в це життя стільки  радості й сміху, – сказав один із гостей.

Джерело: «5.ua»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень