Дві 130-х в одну сім'ю: на Рівненщині неповнолітній син і його батько «прославилися» (ФОТО)

Добре, що обійшлося без потерпілих

П’яний юнак без водійського посвідчення скоїв серйозну ДТП на Рівненщині. Аварія сталася напередодні у Дубні. Там 17-річний хлопець не впорався з керуванням і врізався в електроопору.

Ба більше, неповнолітній хотів втекти з місця події, про це повідомили поліцейським очевидці. На місце події патрульні викликали батька юнака і в його присутності перевірили горе-водія на стан сп’яніння.

Рівень алкоголю у крові у 7 разів перевищував норму.

Щоправда, й сам батько хлопця був напідпитку і це не зупинило його – він просто перед патрульними сів за кермо автомобіля і хотів їхати, тож патрульні його зупинили.

Отож, в результаті автопригоди поліцейські склали чотири адміністративні матеріали.

На неповнолітнього водія одразу три — протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП отримав і його батько, 57-річний дубенчанин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень