Тверезі думки: знаменитості, що відмовились від алкоголю

Зірки, чий приклад справді надихає

В нашому суспільстві алкоголь укоренився як частина культурного життя. Збираємося ми з друзями в барі чи випиваємо келих червоного вина за вечерею — алкоголь постійно присутній у нашому житті. Часто ті, хто утримується від міцних напоїв, стикаються з глузливими поглядами, з безліччю запитань і подеколи навіть із засудженням. Проте наближається той день, коли людям не доведеться пояснювати, чому вони не випивають, позаяк дедалі частіше можна зустріти тих, хто відмовляється від алкоголю. Серед них і голлівудські зірки, що в своєму рішенні про тверезість стають прикладом для людей у всьому світі.

Белла Хадід

Нещодавно Белла Хадід розповіла, що не вживає алкоголю вже понад шість місяців. В інтерв'ю InStyle вона сказала: «Я знаю, як випивка впливає на мене. Я можу прокинутися о третій годині ночі з жахливою тривогою». Також модель зізналася, що іноді їй доводилося скасовувати вечірки, щоб вона не втрачала контроль над собою під час веселощів.

 

Зак Ефрон

У 2013 році Зак Ефрон потрапив до реабілітаційного центру і відтоді не вживає алкоголь. Зірка фільму «Класний мюзикл» розповів Elle у 2013-му, що він навів у своєму житті лад після того, як кинув пити, і вважає, що постійна тверезість повернула йому баланс у житті.

 

Наомі Кемпбел

«Чесно кажучи, були часи, коли я думала, що не виживу, — сказала легендарна супермодель Vogue UK у 2010 році, — я мала багато проблем… Серед іншого, я занадто багато пила. Я приєдналася до Анонімних Алкоголіків, щоб назавжди відмовитися від алкоголю і залишатися тверезою». Ми впевнені, що це рішення — одна з причин, через яку Наомі вдається зберігати свою красу та молодість.

 

Бредлі Купер

Бредлі Купер кинув пити багато років тому після того, як зрозумів, що якщо він продовжить пити, то справді саботує своє життя. Так він сказав GQ у 2013 році, так залишається і досі.

 

Кейт Мосс

Попри статус однієї з найзапекліших тусовщиць 1990-х (а може і через нього), модель Кейт Мосс узагалі більше не п'є. Якщо вона змогла це зробити, то зможемо і всі ми.

 

Фаррелл Вільямс

«Алкоголь — не для мене», — сказав одного разу Фаррелл. Музичний продюсер, репер та дизайнер не п'є як мінімум з 2004 року.

 

Блейк Лайвлі

Зірка серіалу «Пліткарка» зовсім не цікавиться алкоголем і ніколи не цікавилася. Як вона сказала Allure: «У мене дійсно немає жодного бажання вживати алкоголь».

 

Tyler, the Creator

Життя і творчість Tyler, the Creator може навести на думку, що репер і продюсер любить вечірки. Але не п'є і не вживає наркотиків. «Я просто ніколи не хотів пити. Це те, що мене ніколи не цікавило», — сказав він у серії Converse Creative All Star.

 

Крістін Девіс

Після відвідування уроків акторської майстерності та появи на них кілька разів з похмілля зірка серіалу «Секс і місто» зрозуміла, що випивка заважає її роботі. «Може бути або те, або інше. Я не можу мати все», — розповіла вона Marie Claire про своє рішення відмовитись від алкоголю.

 

Кендрік Ламар

Причини тверезості Кендріка Ламара пов'язані не з його минулим досвідом вживання алкоголю, а з його оточенням, у якому він виріс — музикант став свідком зловживання психоактивними речовинами його близькими.

 

Єва Мендес

Єва Мендес відмовилася від алкоголю у 2008, після завершення реабілітації. Вона сказала: «Я пишаюся людьми, у яких вистачає рішучості й безстрашності, щоб зіткнутися віч-на-віч зі своїми демонами і позбутися їх».

 

Джерард Батлер

Американський актор довгий час боровся зі зловживанням алкоголем, перш ніж вилікувався. Зараз він більш як 20 років тверезий.

 

Тайра Бенкс

На відміну від деяких знаменитостей, у яких були проблеми з алкоголем, у Тайри Бенкс  стосунків з випивкою зовсім не було. Forbes повідомив ще в 2011 році, що Бенкс спробувала алкоголь у 12 років, і з того часу не торкалася його.

 

Колін Фаррелл

Колін Фаррелл близько 15 років боровся з алкоголізмом після того, як уперше потрапив до Голлівуду з Ірландії. Зараз він тверезий і вважає це вражаючим досягненням.

 

Лана Дель Рей

Лана Дель Рей часто випивала у підлітковому віці, але покинула цю справу, коли їй виповнилося 20 років, і вона переїхала до Нью-Йорка, щоб займатися музикою. І це було дуже правильне рішення, враховуючи, яких успіхів вона досягла.

 

Роберт Дауні-молодший

Про проблеми Роберта знає цілий світ. Але вони точно залишилися в далекому минулому. Після того, як він у 2004 році відмовився від алкоголю, актору вдалося відродити свій імідж і закріпити за собою місце однієї з найбільш затребуваних зірок Голівуду.

 

Дженніфер Гадсон

Зірка блокбастерів за все життя не вживала ні краплі спиртного. «Мені ніколи не було цікаво. Але ніхто в це не вірить», — сказала вона в розмові з Челсі Хендлер.

 

Джим Керрі

Комік та актор Джим Керрі навіть не п'є кави, настільки серйозно він ставиться до відмови від психоактивних речовин. Він сказав одного разу для CBS News: «Життя занадто прекрасне для алкоголю й наркотиків».

Джерело: Vogue

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень