Дитячими розмальовками заманюватимуть туристів на Рівненщину

Їх виготовили спеціально до 23-ї міжнародної туристичної виставки UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка проходить нині у Києві

Розмальовка, як розповіли в обласному управлінні культури і туризму, стала продовженням проекту «Рівненщина туристична», в межах якого торік був виготовлений буклет із зображеннями 30 туристичних об’єктів Рівненщини.

Зображення для буклету виконав рівненський художник Олексій Огонь. З тих 30 туристичних об’єктів обрали ТОП-10 найцікавіших і найвідвідуваніших. І зображення їх помістили до виданої цього року дитячої розмальовки.   

Заступник начальника обласного управління культури і туризму Ярослава Гаврилова каже, що створюючи розмальовку, вони хотіли зробити щось цікаве для дітей:

Виникла ідея зробити щось цікаве для дітей для того, щоб діти мали можливість розмальовувати ці об’єкти, дорослі мали можливість одночасно з ними працювати, розказувати їм про наші туристичні родзинки. Тобто це вже такий сімейний проект. Там є малесенькі малюночки в кольорі подані, щоб видно було, де яким кольором замальовувати.

Розмальовок виготовлено 1000 штук. Ми не маємо права продавати такі речі. Вони поширюються тільки на виставкових заходах.

За словами Ярослави Гаврилової, у розмальовці зображені

Острозький та Дубенський замки, Тунель кохання, Тараканівський форт, музей бурштину. Базальтові стовпи та інші туристичні об’єкти.

Надрукувала розмальовку рівненська друкарська фірма «Інсайт». Її наклад - 1000 примірників. Вартість одного примірника книжечки - 9 гривень. Витратили на розмальовки кошти з обласного бюджету, передбачені програмою розвитку туризму на Рівненщині.  

За вчора на виставці у Києві вже роздали відвідувачам 400 перших розмальовок «Рівненщина туристична».

А ось для рівненських дітей поки що не буде змоги купити туристичну розмальовку. Ярослава Гаврилова каже, що у продаж вона може потрапити лише, якщо хтось за власний кошт візьметься її надрукувати. А вони проти цього, обіцяє, не протестуватимуть.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень