Туреччина схвалила угоду про нормалізацію відносин з Ізраїлем

Парламент Туреччини схвалив угоду про нормалізацію відносин з Ізраїлем. Розгляд цього документу заморозили після спроби державного перевороту 15 липня.

Згідно з умовами угоди, Ізраїль повинен виплатити близько 20 млн доларів у якості компенсації за смерть десятьох турецьких активістів, які загинули в 2010 році під час рейду ізраїльських військових на "Флотилію свободи", яка прямувала до сектору Газа з гуманітарною допомогою.

Анкара, в свою чергу, зобов'язується відмовитися від кримінального переслідування ізраїльтян, які стали учасниками того інциденту.

Туреччина та Ізраїль підписали угоду про нормалізацію відносин наприкінці липня. Кабінет міністрів Ізраїлю вже схвалив угоду цей документ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень