Роботу всіх аеропортів Туреччини відновлено

Україна через події у Стамбулі посилила контроль на кордонах

Посольство Туреччини в Україні заявляє про відновлення роботи всіх аеропортів Туреччини.

Про це сказано в повідомленні прес-служби посольства.

Робота всіх аеропортів Туреччини міжнародного сполучення відновлена. Пасажири, рейси яких були скасовані, будуть відправлені до місць призначення найближчим часом, - сказано в повідомленні.

Державна прикордонна служба посилила охорону держкордону через спробу військового перевороту в Туреччині.

Про це сказано в повідомленні прес-служби відомства.

У зв'язку з небезпечним розвитком подій на території Туреччини, і на виконання доручення Президента Державна прикордонна служба почала цільові заходи щодо посилення охорони державного кордону, зокрема південної ділянки.

У пунктах пропуску для авіаційного і морського сполучення здійснюється посилений прикордонний контроль, активізовано оперативні та режимні заходи, підвищено рівень обміну інформацією і взаємодії підрозділів прикордонного відомства зі Службою безпеки України, Національною поліцією і Національною гвардією.

Всі заходи безпеки спрямовані на забезпечення режиму державного кордону України, безперебійної роботи пунктів пропуску, належної безпеки пасажирів, що перетинають державний кордон, недопущення в'їзду в Україну екстремістки налаштованих осіб, перевезення зброї, боєприпасів і засобів терору.

Особлива увага приділяється морській ділянці, підвищена готовність до дій сил морської охорони і прикордонної авіації, забезпечено посилений моніторинг обстановки в територіальному морі і районах виняткової морської економічної зони.

Заходи здійснюються в тісному співробітництві з іншими правоохоронними і взаємодіючими органами.

Держприкордонслужба звертається до громадян, що планують свої поїздки в Туреччину з проханням врахувати дану інформацію і з розумінням поставитися до вжитих заходів безпеки на держкордоні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень