«Тупо геніально»: Українцям пояснили вчорашню заяву Ілона Маска про Крим  

Ймовірно, він просто барига

Напередодні ввечері відомий мільярдер Ілон Маск заявив, що Крим для закінчення війни потрібно віддати рф, пустити туди воду, провести референдум на окупованих територіях під наглядом ООН і зробити Україну нейтральною.

Така позиція власника SpaceX викликала подив не лише в українців, а й у цілого світу. Та пояснення такій заяві Маска може бути дуже простим, повідомив відомий громадський діяч, український захисник і блогер Євген Карась.

Так, вчора аналітики компанії Маска представили йому регулярний «тримісячний чи квартальний» звіт, у якому йшлося, що компанія не виправдала динаміку розвитку, перспективи та акції впали на 6%. Після заяви Маска про Україну акції впали ще на 2,5%.

Знаючи, що аналітики його акції в цей день фігануть, є певний прогноз - спеціально базарить хєрню, щоб воно ще трошки просіло, щоб скупитися по хорошій ціні. Барига звісно, але просто геніально! – каже Євген Карась.

Блогер додав, що колись Ілона Маска вже збиралися засудити за такий хитрий маневр, аби скупити акції.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень