У росіян немає сил: Американський генерал дав оптимістичний прогноз щодо контрнаступу України

Експерт також зазначив, що нам вдасться повернути Крим

На фото Бен Ходжес
На фото Бен Ходжес

Американський генерал-лейтенант у відставці та голова Кафедри стратегічних досліджень Першинга у Центрі аналізу європейської політики Бен Ходжес вважає, що ЗСУ цілком спроможні вийти на кордони 23 лютого ще до кінця 2022 року. Однак для цього їм важливо отримувати підтримку від країн Заходу.

Експерт зауважив, що російські війська виснажені через жахливу логістику, яка не дозволяє їм проводити будь-яку велику наступальну операцію, а також не дасть їм впевнено протистояти масштабному наступу українських сил.

Крім того, Бен Ходжес підкреслив, що якщо подивитися на карту бойових дій, то можна побачити, що росіяни за пів року вторгнення з усією своєю перевагою у військовому потенціалі змогли взяти під свій контроль лише «тонку смужку», яка з кожним днем стає дедалі меншою.

Генерал також не сумнівається, що Україна поверне Крим через поєднання дипломатичних та військових зусиль. Проте це, за його прогнозом, буде вже наступного року.

Джерело: Телеграф з посиланням на Хартія97

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень