Перед боями Україна пропонує евакуацію з Криму. Окупанти відповідають лайкою

Гауляйтер аксьонов називає заяви українського уряду «димовою завісою»

Активне просування українських захисників на південному відрізку фронту змусило вищу владу знову порушити питання звільнення Кримського півострова від російських загарбників. Новину про це публікує видання Telegraf.

Однак розробка плану евакуації місцевих жителів, про яку напередодні заявили у президента Володимира Зеленського, не надто сподобалася окупаційній «владі» Криму.

Так, на думку місцевого гауляйтера сергія аксьонова, до подібних промов Україна звернулася через те, що насправді справи на фронті у ЗСУ йдуть погано.

Незважаючи на високу посаду, аксьонов не обійшовся без лайки – в кращих традиціях російської дипломатії:

- У Києві повідомили, що Україна почала опрацьовувати маршрут евакуації жителів Криму на час «активної деокупаці». Евакуатори хр*нові, — написав він в особистому Telegram.

Усі заяви команди Зеленського аксьонов вважає «димовою завісою», за якою Київ нібито намагається приховати реальний стан справ. Він же, на думку гауляйтера, полягає у серйозній економічній та військовій катастрофі. аксьонов переконаний, що Україна діє так само, як росія: переконує всіх у своїх перемогах, вигадуючи їх, і намагаючись задавити ворога пропагандою.

При цьому він натякнув на те, що чекає на втечу українського уряду за кордон — мовляв, і з польського кордону представники команди Зеленського заявлятимуть, що все йде за планом, а ЗСУ перемагають.

Цікаво, що разом із цим більше підтверджень мають дії та заяви української влади, ніж кримського гауляйтера. Найяскравішими з них є втеча більшості російських ставлеників, які сьогодні масово турбуються про збереження власних життів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень