Туалетний етикет і не тільки. Про які правила люди переважно забувають

Неочевидні норми, які ненароком порушують навіть дуже виховані люди

Поведінка в авто

Якщо ви обираєте крісло поруч з водієм, навіть дуже й дуже близькою людиною – не беріть одразу до рук телефон. Звуки смішних відео чи надзвичайних подій у гаджеті можуть дратувати. Найкращий варіант – спокійна і цілком нейтральна бесіда, аби не відвертати увагу водія від дороги.

Громадська вбиральня

Якщо до вбиральні величезна черга, то обирати вільну кабінку не випадає. Але навіть за таких обставин людина прагне усамітнитися і почуватися комфортно. Якщо в напівпорожній вбиральні є одразу кілька вільних кабінок, то обирайте через одну від тієї, яка зайнята. Так ви й себе почуватиме вільніше, й не створюватиме дискомфорт іншим.

Приймати гостей

Питання капців для багатьох відкрите. Одні вважають, що ходити вдома у взутті – це нормально, для інших це неприйнятно. Визначтеся зі своєю позицією у цьому питані, і делікатно повідомте людей, яких чекаєте. Якщо йдеться про вечірку у великому будинку, можливо гостям буде зручніше мати змінне взуття, що пасуватиме до одягу. Якщо йдеться про невеликий будинок чи квартиру, можете запропонувати капці. Але в жодному разі не старі потерті капці – краще мати гостьові або одноразові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень