Як стати мільйонером з нуля: 5 правил

І які є заборони

Кожен мріє бути багатим і незалежним. Однак здобути фінансову незалежність зовсім непросто. Адже окрім інтелектуальних знань необхідна так звана «чуйка» до справ, на яких вдасться заробити грошей. Отже, 5 правил і заборон для майбутніх мільйонерів такі:

Використовуйте час з користю

Міцне «фінансове здоров'я» починається з планомірного зростання ваших доходів. Більшість мільйонерів створювали свій грошовий добробут досить повільними темпами: рік за роком додаючи нові джерела доходу, регулярно інвестуючи і купуючи різні активи.

Не залишайтеся надовго на одному і тому ж місці

Прагніть до послідовного зростання як в особистому, так і у фінансовому житті. Не застрягайте на одній посаді або тільки в одному активі.

Не приймайте поспішних рішень

Дослухайтеся до добре продуманих рішень щодо своїх фінансів. Як мінімум, не йдіть і не інвестуйте разом з «натовпом».

Не накопичуйте дурні борги

Кредит — це завжди «палиця з двома кінцями». Взявши занадто великий кредит, ви можете міцно загрузнути в «борговій ямі», застрягши там на десятиліття.

Для досягнення «миттєвого успіху» потрібно 10 років

Мільйонери наполегливі — вони прекрасно розуміють, що дорога життя ніколи не буває гладкою незалежно від того, наскільки багато лежить у вашому гаманці. Саме тому вони наполегливо рухаються вперед попри перешкоди, і долаючи труднощі в міру їх виникнення.

Прикладом «миттєвого успіху» за 10 років служать інвестиції. Ось найпростіша інвестиційна стратегія, доступна кожній людині: щомісяця направляйте 10-20% від отриманої вами зарплати на придбання валюти та індексних фондів.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень