Три лісгоспи на Рівненщині вважаються кращими в Україні

Три лісгоспи на Рівненщині вважаються кращими в Україні.

Зокрема Сарненський, Костопільський та Дубенський лісгоспи увійшли до 25 кращих в Україні за рівнем продуктивності праці.

При цьому усі лісгоспи Рівненщини можуть похвалитись хорошими заробітками, будівництвом лісових доріг та переробкою низько товарної, дров’яної деревини, кількість якої через масове всихання соснових насаджень збільшується.

Про суттєвий внесок у державну казну лише за перше півріччя під час виїзної колегії заявив начальник відділу економіки та внутрішнього аудиту обласного управління лісового господарства Віталій Мись:

Вагомим є внесок лісівників Рівненщини у наповнення державної скарбниці. Внесок лісівників області до Зведеного бюджету становить 205,5 млн грн проти 140 млн гривень у минулому році. Темп росту складає 142, 2 %. При цьому 60,6 млн грн сплатили лісівники області Єдиного соціального внеску.  Це на 130 % більше у порівнянні з минулим роком.

Окрім того, Сарненський та Костопільський лісгоспи - кращі в Україні за рівнем зарплат.

Середній показник тут становить 19 тисяч гривень.

Після почутого голова ОДА Олексій Муляренко резюмував, що лісове господарство й справді одна з найважливіших галузей для економіки області.


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень