Жителям Рівненської області відкриють важливу інформацію?

Зокрема про те, на що витрачаються кошти області

ГО «Розумне місто», з яким обласна рада підписала меморандум про співпрацю, візуалізувало інформацію про бюджет області на 2017 рік.

Чиновники стверджують, що нині в області покращено доступність інформації про обласний бюджет.

На сайті облради витрати з обласного бюджету розміщені у вигляді таблиць.

Нині, стверджують в облраді, триває робота над тим, аби полегшити звернення виборців до депутатів обласної ради засобами електронного зв'язку.

У березні 2017 року Рівненська обласна рада першою в Україні підписала меморандум з ГО «Розумне місто» та розпочала співпрацю в частині впровадження окремих елементів електронного врядування в діяльність обласної ради.

Нагадаємо, ГО «Розумне Місто» – всеукраїнська інтернет-платформа електронного врядування та електронної демократії для розбудови зрілих громад. Це інструмент розвитку партнерства між владою, громадянами та бізнесом. Їй притаманні унікальність, відкритість та незалежність. Мета проекту - створення системи розумного управління містами та громадами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень