21 березня на Рівненщині проходить Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Це висадка дерев, якою вже займаються у лісництвах області

Завдячуючи весняній погоді лісокультурна кампанія в держлісгоспі зараз у самому розпалі. Зокрема, в Любомирському лісництві вже висаджено цінні лісоутворюючі породи  дерев на 12 гектарах. Лісівникам допомагали працівники Олександрійської сільської ради. Тут висаджували сосну, що за п’ять-шість років виросте до людського зросту.

Головний лісничий Рівненського держлісгоспу Володимр Клімчук зазначив, що до Великодня вони планують повністю завершити весняні роботи з посадки нових лісів.

В усіх лісництвах ДП «Дубровицький лісгосп» також триває посадка лісу. З початку березня лісогосподарськими підрозділами підприємства вже створено 201 га нових лісів на зрубах 2016-2017 років. Як розповідає інженер лісових культур Валерій Шах, планується провести доповнення лісових культур на площі понад 35 га та на 20 га – сприяння природному відновленню.

А загалом планується провести лісокультурну кампанію в оптимальні та стислі терміни, поки сама природа сприяє цьому. До посадки лісу залучається й населення, активно допомагають лісівникам школярі з міського НВК «Ліцей-школа» у рамках проведення щорічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень