На Рівненщині працює резиденція святого Миколая

Її облаштували на території музею лісу, що неподалік Костополя

На Рівненщині усіх діток та їхніх батьків запрошують відчути магію новорічно-різдвяних свят. Музей лісу, що неподалік Костополя, підготував для них справжню феєрію казки та чудес.

Резиденція святого Миколая працюватиме до Різдва. Тут проводять тематичні вистави для дітей за участю казкових та біблійних персонажів, святкові концерти, різноманітні конкурси та розваги з елементами обрядів та традицій, квести тощо. Також на території Музею під відкритим небом стоїть святкова новорічна ялинка, а згодом запалає чарівне вогнище. За бажанням для відвідувачів проводять тематичні екскурсії виставковими залами Музею лісу та екологічною стежкою, пригощають справжнім українським кулішем.

Та все ж головною частиною святкової програми є зустріч дітей зі Святим Миколаєм, котрий здійснюватиме їхні бажання та даруватиме подарунки.

Програма розрахована на дітей різного віку – від 3-х років. Також у заходах разом з дітками зможуть брати участь і батьки.

За детальнішою інформацією щодо новорічних заходів для дітей звертайтеся у Музей лісу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень