Скільки коштує у Рівному прокат новорічних костюмів (13 ФОТО)

Також ми з'ясували, які костюми є найпопулярнішими

Із наближенням новорічних свят, а відповідно і різноманітних дитячих ранків та дійств, батьки дедалі більше переймаються питанням пошуку новорічних костюмів. Ми побували у кількох торгових точках та прокатах костюмів, аби з'ясувати, які костюми користуються попитом і скільки на сьогодні коштують такі послуги.

Ми завітали у "Світ вишивки" на Соборній, адже до свята традиційно необхідно і українське національне вбрання. Окрім одягу на продаж, сорочку і шаравари або спідничку можна взяти на прокат. Сорочка вишиванка (чоловіча, жіноча, дитяча) - 50 грн доба, Спідничка, штани, шаровари - 50 грн доба. Костюм - 100-150 грн. (Сорочка, спідничка, пояс, головний убір).
[media=75819]

Є прокат і у дитячому комісійному магазині. Район продуктового ринку на Соборній, поруч з підземним переходом. 

Тут прокат костюму на конкретну дату можна навіть забронювати. Прокат коштує: 80-100 грн за добу. Костюми можна і придбати, їх вартість складає 120-250 грн.

Тут нам розповіли, що частіше за все хлопчикам обирають костюми зайчиків та ведмедиків, а дівчаткам - костюм феї, принцеси, лисички. Хоча продавці зізнаються, що самі діти найчастіше хочуть на свято мати костюми поліцейських або супер-героїв.

Прокат та продаж новорічних костюмів є і на центральному продуктовому ринку.

Тут прокат коштує від 100-150 грн, продаж від 150 грн і вище, залежно від самого костюму. На базарі запевняють, що для дівчаток часто обирають  плаття принцеси, для хлопчиків - когось з звіряток.



Спеціалізований відділ з новорічним вбранням є і на ринку "Моріон", салон "Марія". 

У цьому місці прокат дитячих костюмів для ранків у садочку і шкільних костюмів коштує від 80 до 300 грн. А от на продаж є тільки костюми для наймолодших, наприклад коштують костюми звіряток від 150 грн.

А от у звичайних магазинах одягу знайти новорічний костюм складно. Втім, для наймолодших - від народження і до року - підібрати тематичний одяг можна в "Антошці". Тут новорічні боді та інше коштує до 300 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень